Мая Манолова внася множество сигнали до министъра на МВР. Сред тях

...
Мая Манолова внася множество сигнали до министъра на МВР. Сред тях
Коментари Харесай

Сигнал от Манолова - заплахи за убийство

Мая Манолова внася множество сигнали до министъра на Министерство на вътрешните работи. Сред тях има сигнали за подслушване, за пазаруване на гласове в София област, опасност за ликвидиране към кметицата на село Славовица, напън от регионален шеф кой да завоюва социална поръчка, корупционни схеми в дърводобива и енергетиката, съобщи novinite.bg.

В момента има две преписки за използване на СРС-та върху деятели на „ Изправи се.БГ “. Едната дейна кореспонденция е по член 95 от Наказателния кодекс за присъединяване в опит за прелом, въоръжено въстание, протест. Другата дейна кореспонденция е във връзка с Настимир Ананиев - ръководител на партия „ Волт “ и деятел на „ Изправи се.БГ “, уточни Манолова.

Тя бе безапелационна, че настояванията и разрешенията за потребление на СРС-та са противозаконни, защото не са стимулирани и в тях няма доказателства за държавен прелом, протест или въоръжено въстание.

Става дума за опит за напън от страна на властта посредством потребление на специфичните служби върху спокойно протестиращи жители и във връзка с коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “ в хода на втора предизборна акция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР